fredag 5 augusti 2011

Wait for the opportune moment

Ingrid har varit lite smågnällig hela dagen. Inte alls tyckt om att man lägger ifrån sig henne, varit otroligt sällskapssjuk och sovit bara korta stunder.
Ikväll hade vi grill- och jacuzzikväll och när gästerna hade anlänt var hon plötsligt på hur bra humör som helst. Hon satt i typ en och en halv timme i babysittern och bara njöt - viftade och sprattlade, småpratade och dregglade (vilket hon gör allra mest när hon är glad och exalterad). Hon hade allmänt roligt åt alla som satt kring bordet.




Uncle Glas såg till att ingen var dum mot Ingrid.


Nu sover hon som en stock sen en och en halv timme tillbaka och snarkar och har sig. På det sättet lär det förbli till imorgon bitti. Sen några veckor tillbaka sover hon nämligen hela natten och äter först vid halvsju-tiden på morgonen (vaknar eventuellt nån timme innan och vill ha nappen). Ja, jag vet, vi har det oförskämt bra.
Vistelsen i Helsingborg börjar närma sig sitt slut. Imorgon ska vi nog ta oss in till stan. Vi behöver köpa en hög dreggellappar till Lilla Barnet, för nu dreglar hon så det står härliga till.

3 kommentarer:

  1. Hej! Härligt att ni får sova. Och att Ingrid uppskattar babysittern. Signe har ju också varit (och är) en stor-dreglare, så det går ju åt en del dregelscarfar, ett tips är oapip.se de har hur många snygga som helst, är relativt billiga och mycket snabb leverans. kram!

    SvaraRadera
  2. Ja vet va du menar! Elvia dregglar som bara den, jag köpte dreggelhaklappar på hm men dom rekommenderar jag inte. Dom är hårda och glider bara runt och viker upp sej mot ansiktet:(

    SvaraRadera