fredag 5 augusti 2011

I väntan på bajset

Lilla Barnet har inte bajsat sen i lördags!!! Fram tills dess kom det en superladdning varje dag, på sin höjd varannan. Men nu alltså: snart en vecka sen sist. Bara en himlans massa fisar och som de luktar.
BVC-sköterskan sa att vi inte behövde oroa oss eftersom barnet mår bra och så länge man helammar kan hon inte bli förstoppad. Skönt att höra i och för sig, men man kan ju inte låta bli att gå och vänta på den där laddningen som liksom ligger och lurar där inne.
Nåväl, hon verkar som sagt må bra i alla fall och nu har hon för första gången somnat i sittern. Några klappar på rumpan i takt med några av hennes favoritsånger(söndagsskolesången, Immigrant Song, vem är det som kommer på vägen), sen sov hon som en drottning.

3 kommentarer:

  1. Oj vad det känns bekant, det där med den väntade laddningen, tihi :) Hoppas ni är i närheten av rinnande vatten när det händer ;)

    SvaraRadera
  2. Amen, skojar du? Pray to God att vi är!
    Idag närvi var ute på promenad sa Fredrik det så bra: "det skulle vara perfekt om hon inte bajsar precis nu". Det gjorde hon inte heller, vi väntar ännu...

    SvaraRadera
  3. Den som väntar på nåt gott... ;)

    SvaraRadera