onsdag 15 juni 2011

Två simtag fram och ett bak

Den här veckan går vi mest här hemma och försöker komma tillbaka till den fina rytm som hade börjat infinna sig. Mamman har fått en infektion i ena bröstet och går på antibiotika. Ingrid får nu bara ena bröstet ett tag och lite ersättning som tillägg. Samtidigt som mamman försöker återfå mjölkproduktionen i det sjuka bröstet genom handmjölkning. Det har varit några lite ångestladdade dagar, det är tråkigt när saker och ting inte funkar och allt gick ju så hiiiimla bra i början. Men men, vi tar oss framåt.

Ingrid hann i alla fall gå på präst- och diakonvigning innan vi blev kommenderade att hålla oss hemma ett tag. Det var hennes första gudstjänstbesök och nattvardsgång. Även om ungefär halva gudstjänsten spenderades i samlingsrummet längst bak i storkyrkan ätandes hann hon få både handpåläggning i samband med nattvarden av nyvigd präst och välsignelsen tog hon emot av självaste biskop Eva, som efter gudstjänsten också kom och godkände henne.

På väg till Daniels mottagning efteråt (läs hans berättelse om vägen till präst) var det en turist som fotade vår lilla familj. Vi insåg då att det måste vara en lite ovanlig syn det här med två prästklädda personer på promenad med en barnvagn, så vi tog en egen bild för att föreviga ögonblicket.


Grattis alla nyvigda och grattis Svenska kyrkan till dessa!

1 kommentar:

  1. Vilken fin blogg du/ni har! Hoppas att ni mår bättre snart igen.

    Kramar Mälin

    SvaraRadera